preskoči na sadržaj

Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac

 > Naslovnica
Vijesti

SVEČANOST PROGLAŠENJA "SPORTAŠ" 2019.g.

Autor: Maja Poslon Živković, 10. 3. 2020.

     4. ožujka 2020.g.  u organizaciji Grada Donjeg Miholjca i Zajednice športskih udruga grada Donjeg Miholjca održana je svečanost proglašenja “Sportaš” 2019.g. 

Svečanosti su prisustvovali nominirani sportaši i sportašice, sportski djelatnici, predstavnici sportskih klubova članova Zajednice, gospodin Goran Aladić gradonačelnik grada Donjeg Miholjca, gospodin Tomislav Brusač zamjenik gradonačelnika, gospodin Dubravko Ižaković predstavnik Sportske zajednice Osječko-baranjske županije,mediji (STV, Glas Slavonije i RDM) te veliki broj roditelja i građana Donjeg Miholjca.

Svečanost je pozdravnim govorom otvorila predsjednica Zajednice Tatjana Kolarić. Prisutne je također pozdravio i uputio čestitke sportašicama, sportašima i sportskim djelatnicima na postignutim rezultatima u protekloj godini gradonačelnik Goran Aladić i tajnik Športske zajednice Osječko-baranjske županije Dubravko Ižaković. Nazočnima se obratio i gospodin Vedran Aladić, kojemu je uručena posebna nagrada Osječko-baranjske županije. Priznanja najuspješnijim sportašicama, sportašima i sportskim ekipama uručili su gradonačelnik Goran Aladić i tajnik Zajednice Osječko-baranjske županije Dubravko Ižaković.  Prisutnima se obratio i Vladimir Skeledžija, tajnik ZŠU-a grada Donjeg Miholjca rekavši kako su Članovi Skupštine Zajednice športskih udruga grada Donjeg Miholjca na svojoj sjednici održanoj 19. veljače 2020. godine, a na osnovu dostavljenih podataka sportskih klubova i udruga, donijeli Odluku o dodjeljivanju priznanja perspektivnim sportašima, najuspješnijim sportašima, istaknutim sportskim djelatnicima i sportskim kolektivima u 2019. godini. Ovom  prigodom se u ime članova Zajednice zahvalio gradu Donjem Miholjcu te gradonačelniku Goranu Aladiću na velikoj brizi za donjomiholjački sport, za sva ulaganja u sport u protekle tri godine i pomoć sportskim klubovima i udrugama kroz različite projekte i na razne načine.
To pokazuje i projekt, kojim će Grad ove godine financirati kupovinu hrvačke strunjače u iznosu od 67.506,60 kn te je bon za istu gradonačelnik uručio predsjedniku hrvačkog kluba Fami.

Svojim glazbenim točkama prisutne su zabavili članovi Gradske limene glazbe Grada Donjeg Miholjca i učenici Osnovne glazbene škole: Ivan Galović (gitara),  Petra Kolarić (gitara) i Tena Aladić (klavir) sa svojim mentorima.

  

  

Najuspješnijim sportašem/icom u 2019. godini proglašena je
Mirta Štiks  iz hrvačkog kluba “Fami” Donji Miholjac.

 Najuspješnijim sportskim kolektivom proglašen je hrvački klub “Fami” Donji Miholjac.

  


U kategoriji perspektivnih sportaša i sportašica najuspješnijima su proglašeni: 

HRVANJE - Juraj Žiga Jagodić - Hrvački klub “Fami” Donji Miholjac
HRVANJE - Kata Majdenić - Hrvački klub “Fami” Donji Miholjac
KOŠARKA  - Tomislav Petrovicki –  Košarkaški klub Donji Miholjac
NOGOMET - Luka Perković - ŠNK „Jedinstvo” Donji Miholjac
RUKOMET - Bruno Krušec - RK „Donji Miholjac”
RUKOMET - Andrija Šiljeg - RK „Donji Miholjac”
STOLNI TENIS - Hana  Miličić - STK Donji Miholjac
STOLNI TENIS - Julija Schweigert - STK Donji Miholjac
TENIS - Filip Koščak - TK „Donji Miholjac”
ŠAH - Alen Zemunić - Šahovski klub „Donji Miholjac”

  

  

  

  

U kategoriji Izniman doprinos u sportu: VEDRAN ALADIĆ – posebna nagrada OBŽ 
 za promociju i doprinos u razvoju sporta.

  

U kategoriji SPORTSKI DJELATNIK, plaketu je dobio LIBERTO ZVOCAK KK Donji Miholjac.

  

Po završetku svečanosti predsjednica Zajednice se zahvalila svim prisutnima na dolasku i još jednom čestitala  svima koji su zaslužili ova Priznanja te zaželjela da i ova 2020. godina. obiluje dobrim sportskim uspjesima i fair-playom. 

                        Tatjana Kolarić, ZŠU-a

 

 

 

 
Naša škola

e-Dnevnik za učenike

e-Dnevnik za nastavnike

IZDVAJAMO

Školski kurikulum

Raspored sati

Raspored informacija za roditelje

Pristup informacijama

Školski dokumenti

Ime smo dobili po...

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Tražilica
Stručno usavršavanje
Korisni linkovi

CMS za škole logo
Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac / Prilaz stadionu 1, HR-31540 Donji Miholjac / os-aharambasica-donjimiholjac.skole.hr / dmiholjac@os-aharambasica-donjimiholjac.skole.hr
preskoči na navigaciju