preskoči na sadržaj

Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac

 > Naslovnica
Vijesti

USUSRET DANU ŠKOLE

Autor: Maja Poslon Živković, 1. 6. 2020.

Bliži se 3. lipnja, dan kada bismo trebali proslaviti Dan škole.
Draga školo, nismo te zaboravili. Sretan ti rođendan!  
                                                                         3. b razred

 

Gabriel Cmiljanić

 

Moja škola
Moja škola ovih dana slavi rođendan. Nažalost u tišini, tužna bez dječjeg smijeha i radosti. Za to je sve kriv korona virus.
Moja škola nosi ime poznatog pjesnika Augusta Harambašića. Stari hrast simbol je našeg školstva u Donjem Miholjcu. Nažalost zbog bolesti je srušen. U mojoj školi ima mnogo učenika ali i djelatnika škole, a to su: ravnatelj, tajnica, tete iz računovodstva, spremačice, učitelji i nastavnici. Moja škola je priznata jer ima status Eko-škole. Lijepo je uređena s puno cvijeća i drveća. U njoj se osjećam ugodno i sretno. Škola se trenutno obnavlja da bude još ljepša i modernija.
Ponosan sam što sam učenik škole koja je darovala puno uspješnih ljudi.
Niko Vukušić, 3. b

 

Višnja Culek

 

Moja škola
Moja škola se zove Osnovna škola „August Harambašić“. Ime je dobila po pjesniku Augustu Harambašiću koji je rođen u donjem Miholjcu.
Moja škola je velika i ima dva kata. U njoj je puno učionica, školska knjižnica i kuhinja. Kroz podzemlje je put do dvorane u kojoj volim igrati tjelesni. Vani su tri igrališta i eko učionica. U mojoj školi ima puno učenika i učitelja. Tu su još tete kuharice, spremačice i majstori. 
Meni je moja škola lijepa. Najviše volim ići u školsku kuhinju i najdraži mi je predmet tjelesni.
Antonio Grebenar, 3. b

Moja škola
Moja škola se zove Osnovna škola „ August Harambašić“ Donji Miholjac. Današnji naziv dobila je 1960. godine po poznatom donjomiholjačkom književniku Augustu Harambašiću. Škola ima trajni zlatni status međunarodne eko škole.
Moja je škola jako velika. Ima puno učionica na dva kata, prostranu kuhinju i veliku knjižnicu. Ima veliku dvoranu. Ima cvjetnjak, dva betonska igrališta, travnjak. Škola se trenutno renovira, bit će još ljepša. U školi rade jako dobri učitelji, ali ja najviše volim učiteljicu Mirelu, U mojoj školi ima puno djelatnika. Svi oni naporno rade kako bi nama učenicima bilo što ugodnije.
Školu trebamo čuvati i paziti na stvari u njoj. Jako sam ponosna što sam učenica Osnovne škole „August Harambašić“ Donji Miholjac.   
Petra Premužić, 3. b      

 

 

 

Moja škola
Osnovna škola u koju ja idem zove se Osnovna škola „August Harambašić“. U njoj se nalazi puno učionica, velika kuhinja i knjižnica. Vani je veliko dvorište, eko učionica i dva igrališta. U školi je uvijek buka jer ju pohađa jako puno djece. Za vrijeme odmora hodnici su puni dječje igre i veselja. Tete čistačice koje se brinu da sve bude uredno, brinu se i za nas. Svi učitelji i nastavnici su dobri i svakim nas danom žele nešto novo naučiti. Škola je mjesto gdje se stvaraju prijateljstva i uspomene.
Volim svoju školu i malo mi nedostaje.
Tin Černoga, 3. b

 

 
Naša škola

e-Dnevnik za učenike

e-Dnevnik za nastavnike

IZDVAJAMO

Školski kurikulum

Raspored sati

Raspored informacija za roditelje

Pristup informacijama

Školski dokumenti

Ime smo dobili po...

Kalendar
« Rujan 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Tražilica
Stručno usavršavanje
Korisni linkovi

CMS za škole logo
Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac / Prilaz stadionu 1, HR-31540 Donji Miholjac / os-aharambasica-donjimiholjac.skole.hr / dmiholjac@os-aharambasica-donjimiholjac.skole.hr
preskoči na navigaciju